Szeretetkoncert

A békéért, Ukrajnáért, Kárpátaljáért

Jegyvásárlás

2022. május 22. | vasárnap | 19:00 - 22:00
1143 Budapest Stefánia út 2., Papp László Budapest Sportaréna

Nyolc a menekültek ellátásában résztvevő segélyszervezet egyedülálló összefogással a magyar zenei élet legnevesebb előadóit kérte fel, hogy egy jótékonysági koncert keretében közösen hitet tegyenek a béke és a szeretet mellett.
A koncerten a Danubia Zenekar kíséretével Herczku Ágnes, Miklósa Erika, Rost Andrea, Bogányi Gergely, Bródy János, Dés László, Lovasi András, Nikola Parov, Pál István Szalonna, Szakcsi Lakatos Béla, valamint Magyarországon tanuló ifjú orosz és ukrán zeneművészek lépnek fel.
A koncert teljes jegybevételét a szervezők a Kárpátalján található ráti Szent Mihály Gyermekotthon és a szolyvai ukrán gyermekotthon fejlesztésének támogatására fordítják, olyan részlegek kialakítására, melyek a háború által traumatizált, szüleiket elvesztő gyermekeknek nyújtanak majd új otthont.
Az esemény az adománygyűjtés mellett egyben köszönetnyilvánítás is az önkénteseknek és támogatóknak az ukrajnai menekültek ellátásában végzett munkájukért. Közel 5.000 önkéntes és családtagja lesz a koncert vendége.
A nyolc segélyszervezet, a Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Református Szeretetszolgálat, a Magyar Vöröskereszt, a Migration Aid, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, a Katolikus Karitász és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány.
A segélyszervezetek nevében, Böjte Csaba, Dr. Czibere Károly, Écsy Gábor, Lehel László, Kardos István, Kozma Imre, Siewert András, Dr. Szilágyi Béla szólalnak meg a rendezvényen.
A SZERETET KONCERTRE a jegyek egységesen 2.500 forintos áron kaphatók a Jegy.hu oldalon, de a nézők, magasabb jegyár választásával, nagyobb összeggel is hozzájárulhatnak a két gyermekotthon támogatásához.

2022. május. 22. | vasárnap | 19:00 - 22:00
1143 Budapest Stefánia út 2., Papp László Budapest Sportaréna