A Zene Showja - Szirmai Gergellyel

Az ország első talk-show-koncertje Szirmai Gergely videóblogger-filmkritikussal

Hűségprogram

Jegyvásárlás

2024. március 13. | szerda | 19.30 - 21.30
1051 Budapest, Erzsébet tér 12., Akvárium Klub
4900 Ft

A Zene Showja Magyarország első talk-show-koncertje, amit Dénes-Worowski Marcell és Seidl Dénes, a ZeneMűvek edutainer vállalkozás alapítói hívtak életre. Egyszerre talk-show, ahol egy-egy meghívott hírességgel járják körbe a mindenki számára érdekes témákat, és egyszerre koncert, ahol az érintett témákra a Danubia Zenekar reflektál a klasszikus hangverseny-repertoár legjobb alkotásaival.

A ZeneMűvek és a Danubia Zenekar közös rendezvényének a célja egyrészt egy új műfaj népszerűsítése, másrészt a fiatal közönség és a klasszikus zene viszonyának megújítása. Ennek a missziónak ad otthont az Akvárium Klub harmadik éve, akiknek szintén fontos a progresszív, fiatalokat érintő kulturális programok támogatása.

A március 13-i vendég: Szirmai Gergely



A Zene Showja vendége ezúttal Szirmai Gergely lesz, aki a Hollywood Hírügynökség youtube csatornáján félmillió magyar filmművészeti ízlését formálja több mint egy évtizede.

A talkshow-koncert és vendége között van egy nagyon erős hasonlóság: a Zene Showja is és Gergő is a saját művészeti területén keresztül próbál meg hétköznapi helyzetekig eljutni. Hogyan lehet ezt jól csinálni? Mik a buktatók? Ezeket a kérdéseket fogjuk körbejárni, miközben a filmzene területére evez a zenekar Marci vezetésével. Szó lesz arról, hogy komolyzene-e a filmzene, hogyan működik, vagy van-e üzenete.

És ha mindez nem volna elég, a filmzene képességeit és határait kereső játék is várja nem csak a hallgatókat, de Gergőt is!

Műsorvezető: Seidl Dénes
Vezényel: Dénes-Worowski Marcell

Kapunyitás: 19:00