Peter Eldridge

Peter első áttörése akkor jött el, amikor szerepet kapott a Rent eredeti West End-i produkciójában. Miután nyolc hónapig beugrott Roger főszerepére, felajánlották neki a szerepet teljes munkaidőben.

A Rent óta játszotta MacHeath-et a Theatr Clwyd The Threepenny Opera című előadásában, volt az egyik énekes a Queen's Theatre-ben az All You Need Is Love című Beatles-tribute show-ban, és Puff Diddy Daddy Dum Diddy Doo szerepét játszotta a We Will Rock You együttesében, valamint Galilei és Britney szerepét is ő fedte.

Emellett játszotta Nick Piazza-t a Fame című produkcióban a ciprusi Larnacában, Man 1-t a Songs for a New Worldben, Adam-et a Schwartz It All Aboutban (mindkettő az Edinburgh-i fesztiválon), és Michael Ball 'Love' turnéjának háttérénekeseként bejárta az Egyesült Királyságot.

Peter az Egyesült Királyságban és Európában turnézott a 'Thriller Live' énekeseként, és jelenleg a 'The Phil Hilborne Band' énekeseként dolgozik, amelyben az 'Iron Maiden' Nicko McBrain dobos is közreműködik. A zenekaron keresztül számos más rocklegendával dolgozott együtt, mint például Neil Murray és Bernie Marsden (Whitesnake), Jeff Whitehorn (Procol Harem), Steve Vai és Bruce Dickinson (Iron Maiden).

2009-2019 között ő volt a 'Hats Off To Led Zeppelin' énekese, akik amellett, hogy az egyetlen brit tribute zenekar, amelyet a Marshall Erősítők támogatott, a brit ügynökök szövetsége a 2013-2018-as év legjobb brit Zeppelin tribute actjének választotta. További projektjeik közé tartozik a 'Sensation', egy Who tribute show, valamint a 'Jethro Tull and Blod Wyn Pig' hírében álló Mick Abrahamsszel való közös felvételek és fellépések.

Hatalmas és rendkívül nyilvánvaló rockrajongóként mindig élvezi ezeket a kiváló koncerteket, és mint mindig, Peter ezt az előadást is unokaöccse, Darius emlékének dedikálja.