Tá-dá-dá-dááám!

Beethoven V. szimfóniája gyerekeknek

Kalandra fül! Fesztivál

Jegyvásárlás

Hűségprogram 2x
2024. február 24. | szombat | 17:00 - 18:00
1093 Budapest Mátyás u. 8., Budapest Music Center, Koncertterem
3000 Ft

Van, aki Hollywoodi sztár lenne egy napra, van, aki ordibálós TV-s szakács, van, aki Messi vagy Ronaldo, van, aki élő Barbie baba, van, aki Marsra szálló űrhajós. Mi most lehetőséget adunk, hogy világhírű zeneszerzővé válhass egy órácskára, és megkomponáld Beethoven leghíresebb szimfóniáját, az ÖTÖDIKET! (Tá-dá-dá-dááám!) A történet szerint Beethoven titkára kérdezett rá a mesternél az azóta világhírű négyhangos motívumra, amire Beethoven annyit felelt: „Ez a sors, amely az ajtón kopogtat.” – így vonult be a Sorsszimfónia melléknévvel a mű a zenetörténetbe. Nem kell előképzettség, kottapapírt sem kell hoznod, csak a hangodat, a tenyeredet és a bátorságodat – meg a szüleidet esetleg. Mi adjuk a zenekart és a hihetetlen dallamokat, te pedig minden idők egyik legnagyobb zeneszerzőjének bőrébe bújhatsz. Hogy hangzik?
A koncertet 6 éves kortól ajánljuk!

A Kalandra Fül Fesztivál Magyarország egyetlen klasszikus zenei fesztiválja, amely kimondottan gyerekeknek, kisgyermekes családoknak szól. Immár ötödik alkalommal gyűjtjük egy helyre a legjobb, legviccesebb és legszerethetőbb előadásokat, amelyek mind egy célt szolgálnak: szórakoztatva közel hozni a klasszikus zenét a gyerekek szívéhez.

A Kalandra Fül Fesztivál két előadására szóló jegy egyidejű vásárlása esetén 10%, háromra 15%, négyre pedig 20% kedvezményt biztosítunk.

Kattintson ide és tekintse meg további ifjúsági előadásainkat és a V. Kalandra Fül fesztivál műsorát!

Kalandra Fül Fesztivál előadások


10:00 Mozart, a csokigolyók sztárja 2.0 – TELTHÁZ
11:30 Brácsásvicc
13:30 Hetedhét ország hangszerbemutató koncert
15:00 Csoda és Kósza – TELTHÁZ
16:00 Hetedhét ország hangszerbemutató koncert
17:00 Tá-dá-dá-dááám! (Beethoven V. szimfóniája gyerekeknek)

2024. február. 24. | szombat | 17:00 - 18:00
1093 Budapest Mátyás u. 8., Budapest Music Center, Koncertterem
3000 Ft
Műsor

Beethoven
V. szimfónia