A zenegyűlölő 2.0

Opera-sokk

Hűségprogram

Jegyvásárlás

2024. január 5. | péntek | 20.00 - 22.00
1124 Budapest, Csörsz u. 18., MOM Kulturális Központ
10 500, 8 500, 6 500, 4 500 Ft

Micsoda? Hogy operába, én?? Na neeem. Üljek a szűk nyikorgós széken tízezerért öt órán keresztül, várva, hogy a kövér nő végre tényleg meghaljon, de addig is még énekel vagy fél órán keresztül? Nem, ez nem nekem való, kösz. Inkább az X-faktor, azokon legalább lehet röhögni. Mondjuk, ezen is.
A Zenegyűlölő visszatér, és ezúttal az operába (nem) látogat el. Miért van ez a nagy hájp e körül az egész körül? Valószerűtlen, erőltetett történetek, ósdi díszletek, érthetetlenül éneklő korpulens dívák – miért jó egyáltalán operát hallgatni? Ennek eredünk nyomába újabb szimfonikus zenei stand up estünkön Janklovics Péterrel.

A koncert 12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az előadást keresleti alapon (dinamikusan) árazzuk, azaz a jegyrendszer a jegyek árát a keresleti és kínálati viszonyoknak megfelelően, rendszeres időközönként módosíthatja. Fontos tudnia, hogy ez a változás a jegyvásárlási folyamat közben, akár a jegytérkép megnyitását és böngészését követően is bekövetkezhet, azonban a korábban kosárba helyezett tételeket ez a változás nem érinti.

Műsor

Rossini
A sevillai borbély – nyitány

Wagner
A walkür - Walkürök lovaglása

Erkel
Bánk bán – Hazám, hazám

Verdi
Traviata – nyitány

Verdi
Traviata – Parigi, o cara

Verdi
Traviata – Sempre libera

Handel
Rinaldo – Lascia, ch’io pianga

Lehár
A víg özvegy – Lippen schweigen

Kálmán
Csárdáskirálynő – Tanzen möcht ich

Puccini
Turandot – Nessun dorma

Verdi
Traviata – Brindisi

Támogatók
Komolyzene nincs, csak zene van