Jon Boydon

Jon 1998-ban diplomázott a Loughborough Egyetemen dráma szakán, és elnyerte az egyetem Drámadíját. Jon 2019 óta világkörüli turnén van a 'Queen Symphonic' rock- és zenekari koncertműsorral, és már alig várja, hogy 2022-ben még több helyen előadhassa a Queen zenéjét.
2018-ban Jon szerepelt Andy Fickman által rendezett 'Heathers' brit premierjében: The Musical' című musicalben a Theatre Royal Haymarket színpadán, miután a The Other Palace-ban egy workshop-produkciót mutatott be. Jon játszotta Gowan igazgató, Kurt apja és Veronica apja szerepét, és szerepel az eredeti londoni szereposztás felvételén. Jon leginkább a 'Jersey Boys' londoni produkciójában eltöltött hat évéről ismert, ahol több mint 2000 előadáson keresztül játszotta Tommy Devito szerepét, és számos televíziós műsorban és koncertszínpadon szerepelt. Jon továbbra is kedvelt szereplője számos élő koncertnek és show-zenekarnak szerte a világon, 2019 nyarán pedig Sir Cliff Richard zenekarának tagjaként lépett fel gitárosként és énekesként.
Egyéb színházi fellépései közé tartozik: Sam Carmichael a 'Mamma Mia!'-ban (UK Tour), beugró Newton és Michael David Bowie és Enda Walsh 'Lazarus'-jában (London), alternatív Galileo és beugró Kashoggi és Britney Spears a 'We Will Rock You'-ban (London), Zak Love a 'The Next Big Thing'-ben (London), főénekes a 'What a Feeling!'-ben. (UK Tour), Júdás a 'Jesus Christ Superstar'-ban (Európa és az Egyesült Királyság), Kenickie a 'Grease'-ben (Európa), Brad Majors (Egyesült Királyság) és Frank-N-Furter (Európa) a 'The Rocky Horror Show'-ban, fő énekes a 'All You Need is Love!'-ban. (London), Earl Blues a 'The Blues Brothers Meet the Soul Sisters'-ben (UK Tour), Rock Mike Leigh 'Patkányszag' című filmjében, Orvos és Gyilkos a 'Macbeth'-ben és Eduardo Ben Elton 'Silly Cow'-jában (mind Fringe).
Televízióis szerepek, többek között: The Alan Titchmarsh Show, The Michael Ball Show, A League Of Their Own, The Aled Jones Show, This Morning, The Late Late Show (RTÉ), Sky Movies: 'Jersey Boys Special' (Szinkronszinész).