Klasszikus Karácsony

A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar lemezbemutató koncertje

december

23

csütörtök

20:00 - 22:30

Helyszín


Budapest Kongresszusi Központ
1123 Budapest Jagelló út 1-3.

Jegyárak


8 900, 7 900, 6 900, 5 900, 3 900 Ft

Jegyvásárlás

A nyár legmelegebb napjaiban stúdióba vonultunk, hogy rögzítsük annak a CD lemeznek az anyagát, amelyet ezen a koncerten szeretnénk Önöknek bemutatni és karácsonyi ajándékként átnyújtani. A legszebb magyar karácsonyi énekeket Ott Rezső vadonatúj hangszerelésében hallhatják a koncerten és a helyszínen megvásárolható lemezen.

Vigyázzunk egymásra – Maszkviselés a koncerten

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a koncert az esemény időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható. Az aktuális járványügyi intézkedések alapján, nézőink, fellépőink és munkatársaink biztonságérzetét szem előtt tartva a koncert helyszínére belépni és ott tartózkodni kizárólag orrot és szájat egyaránt eltakaró maszkban lehet.
A nézők a maszkokról maguk kötelesek gondoskodni. Természetesen étel- vagy italfogyasztás idejére az erre kijelölt helyeken a maszkok levehetők.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására! Kérjük, hogy a jegyvásárlás idején vegye figyelembe azt, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak. Felhívjuk továbbá tisztelt vásárlóink szíves figyelmét, hogy a SARS-CoV-2 vírus terjedésének megakadályozására esetlegesen bevezetésre kerülő hatósági intézkedésekben, kihirdetett kormányrendeletekben és egyéb jogszabályokban rögzített kötelező korlátozó vagy tiltó rendelkezések nem minősülnek előre nem látható oknak, ennélfogva a megvásárolt jegyet nem áll módunkban sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni. Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza.

Műsor

Händel
Messiás – Hallelujah

Mozart
Così fan tutte – nyitány

Hark! The Herald Angels Sing

Stille Nacht

Csajkovszkij
A diótörő - részletek

Frozen – Legyen hó!

Reszkessetek, betörők! – Somewhere in my memory

Schubert
Ave Maria

A legszebb magyar karácsonyi énekek Ott Rezső hangszerelésében

All I want for Christmas